• Det finns två storlekar på burken. 1 dl och 2 1/2 dl.

  • Entrecote med rödvinssås, bearnaise och pommes

Bearnaise vitlök, chili

 Kall Sås

God till det mesta

Ingredienser: Rapsolja, pastöriserad äggula, vinäger, kryddor, färsk vitlök, chili, betakaroten, emulgeringsmedel.

Sista förbrukningsdatum : står under burken och är ett rekommenderat datum, efter det får du lukta och smaka. 

 

 

 

Kryddsmör, Café de Paris

 Kall Sås

Ett mycket smakrikt fluffigt smör kryddad med 22 olika örter och kryddor.

Ingredienser: Svenskt smör, pastöriserad ägggula, kryddor, tomat.

Sista förbrukningdatum : Det som blir kvar av smöret kan du förvara i frysen ett par månader eller några veckor i kyl. Bäst före står under burken och är ett rekommenderat datum, efter det får du lukta och smaka.

 

 

 

Gravlaxsås

 Kall Sås

Med smak av senap och dill. God till lax, fisk och skaldjur

Ingredienser: Olja, senap, färsk dill, socker, vinäger, kryddor.

Sista förbrukningsdatum : Håller i flera månader. Smaka och lukta. Bäst före står under burken som är ett rekommenderat datum.

 

 

BBQ-Sås

Kall sås

En Barbequesås med en fyllig röksmak.

Den är såsen påminner om Texas Longhorn Bbq.

God till allt grillat. Använd som glaze när du grillar.Fantastiskt bra kombination är revbenspjäll, grillad majskolv, coleslaw och den här BBQ-såsen.

Ingredienser: Soya, tomat, socker, kryddor, liquid smoke, citronsyra.

Sista förbrukningsdatum : Hållbar i två månader minst, beroende på hur man behandlar såsen. Alltid en ren sked i burken förlänger livet på all mat. Tillverkningsdatum står under burken.

 

 

Rödvinssås

Ankbröst med rödvinssås och potatiskaka

Varm Sås

En långkokt mustig rödvinsås som värms i kastrull eller micro

Ingredienser: Kalvfond, rött vin, soya, maizena, tomat, kryddor.

Sista förbrukningsdatum : En vecka i kylskåp eller ett par månader i frysen. Tillverkningsdatum står under burken.

 

Aioli

Kall sås

God till det mesta.

Ingredienser: Olja, pasöriserad äggula, färsk vitlök, kryddor.   

Sista förbrukningsdatum: ca tre veckor efter tillverkningsdatum. Tillverkningsdatum står under burken. Färsk vitlök kan variera i kvalitet och smak med tiden, så dofta och smaka.

 

Hollandaisesås

Kall sås

God till fisk och skaldjur och framförallt till färsk vit sparris

Ingredienser: rapsolja, pastöriserad äggula, färsk citronsaft, vinäger, kryddor, betakaroten, emulgeringsmedel

Sista förbrukningsdatum : står under burken, observera att det är ett rekommenderat datum,så lukta och smaka efter det.